Alama, Nicole Cherry şi Pacha Man au lansat videoclipul piesei „S’agapao“

Vara, vibe-ul grecesc și producția românească se completează perfect în „S’agapao“, cea mai nouă piesă a lui Alama, interpretată alături de Nicole Cherry şi Pacha Man.

Melodia, compusă de Alama în mai puțin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry în ipostaza de a cânta pentru prima dată în limba greacă. „Vreau să le mulțumesc celor doi artiști, că au avut încredere în acest proiect. Aportul lor este enorm. Nicole m-a surprins cu dicția ei în greacă, deși era prima dată când rostea cuvinte grecești. De voce nu mai zic, e un talent înnăscut, un om de nota 10“, a spus Alama.

„Mă bucur că am ocazia să cânt în limba greacă, asta datorită lui Alama, căruia îi mulțumesc. Sper ca publicul să rezoneze cu mesajul nostru și să se distreze cât mai mult pe această piesă, pentru că este o colaborare fresh“, a adăugat Nicole Cherry.

La rândul lui, Pacha Man are numai cuvinte de laudă despre această experiență: „Sunt încântat că fac parte din acest proiect, în primul rând pentru că are potenţial atât național, cât și internațional, dar mai ales pentru că e în colaborare cu doi artiști pe care îi admir și care sunt un model pentru noua generație“.

1 COMENTARIU

  1. buna a fost piesa asta anul trecut! sa speram ca si in 2019 vom mai avea parte de astfel de piese melodii videoclipuri! multe piese melodii videoclipuri au facut senzatie anul trecut!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here