Amir a lansat videoclipul melodiei „What you want”

Semifinalistul echipei Smiley la “Vocea României” în sezonul 7, Amir, a lansat piesa de debut, „What You Want“, un mix de influenţe europene şi orientale, perfectă pentru vara care tocmai a început.

Amir - What you want

“Am ales să fac o piesă cu un vibe pozitiv pentru că mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească şi să se simtă bine atunci când îmi ascultă muzica”, povesteşte Amir.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica împins de condiţiile de război şi de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinţii lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câştigător.

Anul trecut, pasiunea pentru muzică l-a determinat să participe şi la Vocea României şi a ales să meargă în echipa lui Smiley: “Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio şi să începem să lucrăm împreună. Are un timbru special şi recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii”, mărturiseşte Smiley.

„What You Want“ este o co-producţie MediaPro Music şi Hahaha Production şi este compusă de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Şerban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here