vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI„Colegi de cameră“, cea mai nouă piesă Alb Negru, are acum şi...

„Colegi de cameră“, cea mai nouă piesă Alb Negru, are acum şi videoclip

După ce au reuşit să cucerească toate topurile muzicale cu piesa „Mi-e sete de tine“, Andrei şi Kamara, adică Alb Negru, lansează videoclipul piesei „Colegi de cameră“.

Alb Negru Colegi de camera

Versurile melodiei au fost scrise de Shift, pentru poveste, Kamara şi Andrei au lucrat cu regizorul Alex Ceauşu, iar filmările au avut loc la studiourile MediaPro. În clip, Alb Negru aduce în prim plan atmosfera anilor ’80, iar Andrei şi Kamara se luptă pentru a câştiga inima unei femei.

„Piesa este una veselă, care îţi trezeşte fantezii, îţi lasă libertatea de a-ţi închipui diverse ipostaze ale vieţii! Este diferit de tot ce am făcut noi până acum“, au spus băieţii de la Alb Negru.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.