FOTO Holograf a filmat videoclipul melodiei „Roua dimineţii“

Formaţia Holograf a filmat marți, în București, videoclipul piesei „Roua dimineţii“, care este cel de-al patrulea single extras de pe albumul „Love Affair.

holograf

Regia noului clip a fost semnată de George Petroșel, fiul lui Edi Petroșel, bateristul celebrei formații, aceasta fiind prima astfel de colaborare între George și Holograf.

holograf roua diminetii filmari (1)

Piesa „Roua diminetii“ are un mesaj simplu și emoționant, melodia fiind coloana sonoră a filmului „Ultimul zburător“, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conţine si secvenţe din peliculă.

holograf roua diminetii filmari (2)

„Melodia are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei. ‘Roua diminetii’ vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi ca sa ne păstrăm sentimentele, afecţiunea şi oamenii apropiaţi. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutam este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întâmplare“, a spus Iulian Vrabete, bassistul Holograf.

holograf roua diminetii filmari (3)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here