Alessandra a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Khalia“

Alessandra, tânăra artistă, care a dat lovitura vara trecută cu piesa dance pe care o puteam auzi în toate cluburile, “Eres Mi Vida”, ne prezintă o nouă piesă, “Khalia”, pe care ne provoacă să o punem pe repeat.

Alessandra

Alessandra a mărturisit că se identifică în mare parte cu mesajul piesei şi că genul acesta de relaţie este foarte răspândit într-o lume în care oamenii tind să fie mai impulsivi şi lasă instinctele să iasă la suprafaţa din ce în ce mai des. “În piesă e vorba de o relaţie în care cei doi ba se iubesc ba se ceartă, lucru des întâlnit.Am trecut şi eu prin aşa ceva, în prima strofă ne iubim, pe refren ne declarăm dragostea iar până la finalul piesei îmi rupe inimă”.

Astfel, ritmul ameţitor şi ademenitor este completat de un mesaj personal, experimentat de mulţi dintre noi, inclusiv de Alessandra.

După succesul înregistrat cu “Eres Mi Vida”, o piesă a cărei popularitate a depăşit graniţele României, Alessandra este pregătită să cucerească lumea cu “Khalia”: “Sper ca publicul să primească piesa la fel de bine cum a primit şi “Eres mi vida”. Am cântat din suflet pentru fiecare din cei care vor da play şi sper ca ei să audă asta şi să le transmit ce trebuie.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here