George (Jorge), primul cadou pentru fetiţa Andei Adam. Artistul îi va fi naş micuţei!

După ce a lansat „Nimeni nu-i perfect“, melodie foarte bine primită de public, Jorge, care a devenit acum George, are un nou motiv de bucurie: artistul îi va boteza fetiţa Andei Adam! Cântăreaţa a născut pe 30 noiembrie o fetiţă pe care o va chema Evelin, micuţa fiind primul copil pe care George şi soţia lui îl vor boteza.

anda adam george jorge fetita evelin botez

Fericit de vestea că viitoarea sa finuţă a venit pe lume, George şi soţia lui au mers la spitalul unde a născut Anda Adam încărcaţi de daruri care mai de care mai frumoase. Evelin a primit astfel din partea naşilor ei şi o pereche de cercei din aur cu care va pleca acasă din maternitate.

„Anda şi Sorin ne-au invitat într-o seară la restaurant. Am văzut că erau mai protocolari, dar nu ne aşteptam. După ce ne-au întrebat, chiuiam şi săream prin restaurant de bucurie. Ne-au făcut o surpriză minunată şi ne bucurăm foarte mult să fim naşii lui Evelin. Este şi prima oară când năşim, eu şi soţia mea. Şi asta ne bucură şi mai tare“, a spus George (ex. Jorge), făcând referire la momentul în care Anda Adam i-a propus să fie naşul fetiţei ei.

„Micuţa Evelin are doar gura de la Anda, restul de la Sorin“, a completat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here