Alessandra Petroșca face primul pas in cariera muzicala cu piesa “Sing It On”

alessandra petrosca
alessandra petrosca

Tânăra interpretă originară din orașul Petroșani, Alessandra Petroșca, a debutat zilele acestea cu melodia “Sing It On”, o piesă în limba engleză, realizată de către o echipă internațională și anume, de către EL Radu, interpret și producător din Republica Moldova împreună cu “The Master Of The Sound”, compozitor și inginer de sunet din Spania.

“Sing It On” s-a auzit în premieră la celebrul show matinal de televiziune, “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, interpreta făcând un adevărat spectacol plin de energie și emoție. Din spusele Alessandrei, nu se compară cu nimic senzația de a avea o piesă de debut de nota 10 și toată țara e cu ochii pe tine.

alessandra petrosca piesa noua
alessandra petrosca piesa noua

Momentan tânăra interpretă este în campania de promovare a piesei, dar mai pregătește și alte surprize muzicale alături de echipa sa, eventual și un video clip.

Alessandra Petroșca este studentă la Universitatea „Hyperion” din București, Facultatea de Arte, secțiunea Artele Spectacolului de Teatru (Actorie), iar vara aceasta a susținut și examenul de Licență la Universitatea din Petroșani, Facultatea „Finanțe și Bănci”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here