Alex Mica a lansat, alături de W.Y.D. şi Mr. Sax, melodia „Transylvania“

După ce a făcut înconjurul lumii cu hitul internaţional „Dalinda”, a suspinat după sărutul iubitei pe piesa „Breathe” şi a zburat până în Creta (Grecia) după superba lui iubită „Afrodita”, Alex Mica se întoarce pe meleaguri mioritice, în munţii Carpaţi, pentru a-şi continua povestea de dragoste.

Alex Mica Transilvania

Artistul a lansat single-ul „Transylvania”, în colaborare cu W.Y.D (alias, Who’s You Doddy), cunoscut şi ca Doddy şi Mr. Sax. Noua piesă este o combinaţie inedită de R&B cu folclor autentic ardelenesc şi un sound fresh produs de către Shift şi Costin Bodea, iar mixing-ul şi masteringul îi aparţin lui Alex Cotoi.

„Piesa Transylvania este o idee originală care mi-a venit în timp ce zburam spre Malaysia, unde am avut un mini-turneu în mai 2015. Piesa am compus-o într-o seară, în apartamentul din Penang, unde eram cazat împreună cu Mr. Sax şi managerul meu, Bogdan Toma. Vocea mea şi saxofonul lui Cosmin au fost înregistrate în studioul din Penang, iar la sfârşitul anului, piesa a ajuns la Shift pentru producţie. Sper ca noul meu single să ajungă la urechile fanilor şi, de ce nu, să fie ascultat pe tot mapamondul, mai mult decât primul meu hit, „Dalinda””, a declarat Alex Mica.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here