Yamira a lansat videoclipul piesei „Mujer“

La trei luni de la lansarea single-ului “Tortura”, Yamira revine în forţă cu un nou single fresh de vară: “Mujer”. Piesa în spaniolă se bucură de un videoclip super sexy în care artista apare alături de un fost concurent de la “Burlăciţa”.

Yamira MujerVideoclipul “Mujer” a fost filmat în Tyulenovo din Bulgaria, iar artista apare în ipostaze incendiare alături de modelul exotic Suhaib Meshah, jumate spaniol jumate iordanian, devenit cunoscut datorită participării lui în show-ul “Burlăciţa” de la Antena 1.

Single-ul “Mujer”, compus de către Mădălina Dumitru (*Mellina*) şi co-produs de Mango Records, a fost lansat alături de un videoclip regizat de către Flavius State şi Nicu Niţă, iar montajul şi colonizarea Anthony Icuagu. De make-up s-a ocupat Irina Petrescu, iar de haine Nympha şi Aioffe. De vestimentaţia lui Suhaib Meshah s-au ocupat cei de la Vagabond Studio.

“‘Mujer’ este o piesă superbă, iar Mellina ştie întotdeauna ce îmi doresc şi mă bucură colaborarea noastră! Ideea clipului este a mea. Am vrut să îmi las amprenta ca şi în celelalte clipuri “Waterfalls” şi “Tortura”. Pentru clip l-am ales pe Suhaib Meshah pentru că este un model exotic şi am simţit că se va potrivi de minune cu piesa. De asemenea îmi place foarte mult contrastul dintre culoarea pielii mele cu a lui”, ne-a declarat Yamira.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here