duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAlex Mica a lansat o nouă melodie, „Diamonds of glory“

Alex Mica a lansat o nouă melodie, „Diamonds of glory“

Talentatul artist al casei de producție 1ArtistMusic, Alex Mica, cunoscut de întreaga lume datorită hitului “Dalinda”, a lansat joi o nouă piesă, „Diamonds of glory“, care poate de asemenea avea ecouri internaționale.

alex-mica-diamonds-of-glory

De data aceasta, Laurențiu Duță a fost “maestrul de ceremonii” al producției, bineînțeles îmreună cu Dony, Alex Mica și The Kid. Producția și înregistrarea piesei s-au făcut în studioul acestuia din Năvodari. Muzica este semnată de Alex Mica, Dony, Laurențiu Duță și The Kid.

„’Diamonds of glory’ este o metaforă care se referă la amintiri de neuitat culese de-a lungul vieții. Piesa este una profundă, deoarece versurile și linia au, în opinia mea, o mai mare maturitate decât cea a pieselor precedente și sper ca publicul să reacționeze pozitiv la această schimbare“, a spus Alex Mica.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.