Cezar Ouatu, supranumit „The Voice“, a lansat videoclipul melodiei „Painful love“

Cezar Ouatu, cântărețul care ne-a reprezentat în acest an la Eurovision și care este supranumit „The Voice“, a lansat videoclipul melodiei „Painful love“, care este povestea unei mari iubiri.

painful-love

Regizat de Edward Aninaru, videoclipul  a fost filmat pe parcursul a peste 20 de ore,  în Arad, în locuri cu o arhitectură impresionantă și pline de însemnătate: primăria orașului, liceul Ioan Slavici, lacul Măltăreț și Podul Traian.

„Painful love” ilustrează o poveste de dragoste din care tot ceea ce a rămas sunt amintirile ce revin obsesiv în mintea personajului principal, interpretat de către Cezar Ouatu. „Melodia este totodată și un imn al iubirii, o baladă închinată dragostei absolute. Iubirea trebuie prețuită, fără să lăsăm nicio clipă să o umbrească. Este incredibil de trist momentul în care realizezi că iubirea a devenit o amintire și tot ceea ce poți face este să retrăiești acele momente, ancorate într-un timp trecut, care nu se pot repeta. Mulțumesc tuturor celor implicați în proiect“, a spus Cezar The Voice.

Pe lângă lansarea oficială din România, Cezar Ouatu va fi prezent în ianuarie în Los Angeles, Melbourne și Sydney, pentru o lansare la nivel internațional al videoclipului „Painful love“. Melodia face parte de pe noul album al artistului „The Voice of Love”, ce va fi lansat pe 14 februarie 2014, de Valentine’s Day.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here