Regizorul Matei Dima, primul român nominalizat la YouTube Music Awards

Anul acesta are loc prima ediție a YouTube Music Awards, iar tânărul regizor Matei Dima este primul român care reprezintă țara noastră la acest eveniment.

Matei Dima - Youtube Music Awards

Matei Dima s-a ocupat de producția a două dintre videoclipurile Innei: “In your eyes”, pentru partea filmată cu Yandel, și “Be my lover”. Mai mult de atât, regizorul urmează să fie implicat în următoarele videoclipuri ale Innei, Antoniei și Luciei.

El este nominalizat la categoria “Innovation of the year”, cu un videoclip realizat pentru rapper-ul Destorm pentru piesa “See me standing”. Matei este reprezentat de Global Records, firma de management care se ocupa de Inna, Antonia, Lucia și The Marker.

Videoclipul pentru “See me standing” a fost filmat în luna iunie în Los Angeles, de-a lungul unei zile, realizat cu buget redus, dar cu ajutorul unor profesioniști care au crezut în talentul și creativitatea lui Matei și l-au susținut pentru a duce acest proiect la bun sfârșit.

“Am vrut să fac ceva special, pentru că melodia e foarte simplă și îmi doream mult să spun o poveste, așa că am scris conceptul și, susținut de o echipă foarte bună, pur și simplu l-am filmat exact cum am vrut. Ca orice regizor, am avut dubii și au fost mulți cei care s-au împotrivit ideilor mele, dar trebuie să ai încredere în instinctul tău și să muncești mult”, a spus Matei Dima.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here