Angela Gheorghiu a lansat videoclipul piesei „Copacul“

Celebra soprană Angela Gheorghiu a lansat joi un nou videoclip, realizat pentru piesa „Copacul“.

Angela Gheorghiu - Copacul VIDEO

Filmările pentru clipul “Copacul” au avut loc la sfârșitul lunii mai, într-un conac părăsit de pe domeniul fostului Palat Ghika, în regia lui Bobby Păunescu, iar director de imagine a fost Viorel Sergovici.

Am ales să lucrez cu Bobby Păunescu pentru că-mi place înclinarea sa desăvârșită catre bun gust în film. Suntem amândoi onorați de această colaborare. În momentul în care mi-a promis că va face acest clip mai mult o scena de film, l-am rugat să-l avem alături ca director de imagine  pe fiul reputatului Viorel Sergovici. Am lucrat mult cu tatăl său și în ultimii ani am adorat ce a făcut Viorel Sergovici fiul atât de mult, încât nici eu și nici Bobby nu ne puteam gândi la altcineva, a spus Angela Gheorghiu.

Filmările s-au desfășurat pe durata unei singure zile, însă echipa a lucrat câteva luni la conceptul videoclipului. Atât Bobby, cât și Viorel au venit foarte bine pregătiți și în ziua filmării totul a mers ca pe roate. Toată echipa a fost de nota 10 și le mulțumesc pentru asta, a explicat îndrăgita soprană.

Muzica piesei “Copacul” este compusă de Zsolt Kerestely, textul piesei a fost scris de Ovidiu Dumitru și Zsolt Kerestely, iar orchestrația a fost realizată de Steven Mercurio. Înregistrarea a fost realizată în studioul Radio România, alături de Orchestra Națională Radio, dirijor Tiberiu Soare.

Zsolt Kerestely a fost extrem de inspirat cu această melodie, dar și cu alegerea primului interpret, minunatul Aurelian Andreescu! Amândorura le port recunoștință pentru că m-au făcut de mică să-mi promit că într-o zi o voi relua în cel mai măreț mod posibil în România. Am încercat efectul piesei pe mai multe scene din lume: prima oară a fost în concertul alături de superbul meu coleg și prieten, Placido Domingo la Londra în Arena O2. Mii și mii de oameni au ovaționat și mi-am spus: ‘Angela, ai avut dreptate!’. De atunci, intepretez această piesă aproape în fiecare concert al meu, a mai spus Angela Gheorghiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here