Alex Mladin a lansat videoclipul piesei „Își ascunde inima“

Alex Mladin, finalist X Factor 2016, lansează primul single din carieră, „Își ascunde inima“, care este însoțit de un videoclip regizat de Anthony Icuagu.

alex mladin isi ascunde inima

Prima piesă a lui Alex Mladin vorbește despre o relație în care cei doi parteneri vor să se implice trup și suflet, însă partea feminină „își ascunde inima”, deoarece a suferit în trecut și nu mai poate iubi, oricât de mult și-ar dori acest lucru.

„Când am ascultat melodia pentru prima dată, m-am regăsit în ea, ceea ce contează cel mai mult pentru mine. Videoclipul a fost regizat și filmat de Anthony Icuagu, un om talentat, creativ, cu care am rezonat foarte bine. La filmări ne-am distrat foarte mult, a fost o atmosferă unică”, a spus Alex Mladin.

Melodia „Își ascunde inima“ a fost compusă și produsă de Alexandru Antonescu și Ionuț Rad în studioul GreenEye Music, versurile au fost scrise de Theea Miculescu, iar de muzică s-au ocupat Theea Miculescu, Ionuț Rad și Alex Mladin. Filmările clipului au durat aproximativ 10 ore și au avut loc în București și în Belciugatele (județul Călărași).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here