Alexandra Crișan a lansat videoclipul melodiei „Minte-mă frumos“

Alexandra Crișan pune prima cărămidă a carierei sale muzicale prin lansarea single-ului de debut “Minte-mă frumos”.

Alexandra Crisan

Piesa este semnată de Cornel Ilie, frontman-ul Vunk, iar povestea ei seamănă cu pantoful Cenușăresei. Artistul a compus melodia în urmă cu mulți ani, însă nu îi găsise o voce potrivită care să îi evidențieze emoția liniei melodice și candoarea versurilor, astfel că a ales să o pună deoparte. Asta până când a ascultat-o pe Alexandra Crișan.

“Pe Alexandra am auzit-o prima dată la X Factor și am devenit fanul vocii ei, al felului în care reușește să transforme orice melodie într-o experiență personală. Am invitat-o să meargă împreună cu noi în turneul ‘Înconjurul lumii’, în 24 de orașe și am văzut câtă forță și emoție are să facă lumea atentă la ce cântă. Am încredere că va cuceri foarte repede și definitiv un public foarte mare. ‘Minte-mă frumos’ este prima piesă pe care i-am scris-o și abia aștept să continuăm colaborarea”, a mărturisit Cornel.

În acest moment al debutului, Alexandra este un adevărat carusel al emoțiilor. “Sunt emoționată. Este prima mea piesă, primul clip și sunt foarte curioasă care va fi reacția publicului”, ne-a mărturisit artistă. “Piesa în întregime este un mesaj, tot ce îmi doresc e ca lumea să o asculte și să simtă ce am simțit eu când am primit-o: emoție”, a adăugat Alexandra.

Regia videoclipului îi aparține lui Anthony Icuagu, iar artistă s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare și, fiind cuprinsă de spiritul piesei, a reușit să-i transpună mesajul și vizual. “Dacă ar fi să retrăiesc un moment din cariera de până acum, cu siguranță ar fi momentul filmării videoclipului. Am petrecut timp minunat cu oameni superbi”, a declarat Alexandra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here