Alexandra Stan a lansat o nouă piesă însoţită de videoclip, „I did it, mama“

După ce toată vara a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia şi Japonia cu „We wanna“, colaborarea de succes cu Inna şi Daddy Yankee, continuând apoi cu „Motive“, piesă interpretată alături de Dorian, Alexandra Stan lansează acum „I did it, mama“, o melodie rebelă şi îndrăzneaţă, o replică la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinţi.

alexandra stan videoclip i did it mama

Single-ul este produs de David Ciente, Marcel Botezan şi Sebastian Barac, împreună cu producătorii suedezi Json Chanel şi Eric Turner.

Piesa „I did it, mama“ beneficiază şi de un videoclip senzual şi incitant, regizat de Bogdan Daragiu, în care Alexandra Stan joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în faţa mai multor tipologii de bărbaţi, de la modele şi motociclişti, până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua Bucureşti.

„’I did it, mama’ este o piesă de stare mai rebelă, pe care părinţii nu o înţeleg din prima sau au tendinţa să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică şi te face să dansezi instant“, a spus Alexandra Stan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here