Alexandra Stan și Inna au lansat, alături de Daddy Yankee, videoclipul melodiei „We Wanna“

Cunoscute la nivel internațional încă de la primele lor piese, Alexandra Stan și Inna lansează o nouă provocare playlist-urilor de radio și de club: single-ul „We Wanna“, o colaborare cu Daddy Yankee.

inna alexandra stan videoclip we wanna

Printre compozitorii melodiei se numără Axident, Jacob Luttrell și Thomas Troelsen. Piesa “We Wanna” se lansează împreună cu videoclip, acesta fiind filmat atât în România, cât și în Puerto Rico.

Regia videoclipului este o colaborare între Khaled Mokhtar, Dimitri Caceaune și David Gal, cu fiecare dintre ei ambele artiste având colaborări anterioare. Coregrafia poartă semnătura lui Emil Rengle și a lui Cristian Miron, cunoscuți pentru amprenta pe care și-o pun pe show-urile și formulele de scenă ale celor două artiste, Alexandra Stan și Inna.

„Sunt foarte încântată de această colaborare. Simt că este un nou început pentru mine. Piesa îmi place la nebunie, iar de Inna nici nu mai are rost să mai spun. Le mulțumesc managerilor noștri că au făcut posibil acest lucru. Îl consider drept un cadou de ziua mea, care e pe 10 iunie. Și este cel mai frumos cadou“, a spus Alexandra Stan.

„Abia am așteptat să lansăm clipul piesei și cred că nu am fost singura entuziasmată. Citesc în fiecare zi comentarii pe rețelele de socializare în care oamenii își exprimă bucuria colaborării dintre mine și Alexandra“, a încheiat Inna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here