luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAlexandra Ungureanu a lansat o nouă melodie, „In the middle of the...

Alexandra Ungureanu a lansat o nouă melodie, „In the middle of the night“

Pentru că miezul nopţii are un farmec deosebit, Alexandra Ungureanu a ales această oră din noapte pentru a lansa o piesă dedicată magiei acestui moment, „In the middle of the night“.

alexandra ungureanu in the middle of the night

„In the middle of the night“ este produsă de Roton în colaborare cu echipa celor de la Play and Win, care a stat în spatele numeroaselor hit-uri internaţionale ale Innei.

„A fost prima piesă înregistrată pentru activitatea mea solo, dar a stat în aşteptare mai mult de doi ani. Sound-ul incitant şi sexy, în combinaţie cu doze potrivite de mister şi căldură, poate fi reţeta perfectă pentru o noapte de vară memorabilă“, a spus Alexandra Ungureanu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.