VIDEO Comedia „Noi 3 sau nimic“ intră în cinematografele din România pe 5 august

Din 5 august se lansează în cinematografele din România „Noi 3 sau nimic“, o comedie suavă despre dragoste, libertate și familie, bazată pe o poveste reală. Rețeta vieții este urmată fidel și de film: o succesiune de suișuri și coborâșuri, decepții și bucurii, câteva doze de lacrimi și câteva de râsete.

afis Noi 3 sau nimic

„Noi 3 sau nimic“ se întoarce în timp, în Iranul anului 1971 și narează istoria unei familii care trăiește în armonie într-un mic sat. Hibat, avocat de profesie, se implică în tensiunile politice ale vremii și ajunge să fie închis pentru că a avut curajul să își apere idealurile contrare regimului Șahului. După şapte ani este eliberat, o cunoaște pe viitoarea lui soție și devine tată. Astfel, viața lui se schimbă radical de la singular la plural.

Cei trei pornesc într-o călătorie, își abandonează pământul natal, via Instanbul, pentru a emigra în Franța. Familia lui se confruntă cu diverse piedici, trece prin multe peripeții, dar are un atu: sunt o echipă și pot înfrunta orice provocare.

Regizorul Kheiron Tabib este un comediant și rapper francez care a vrut să spună incredibila poveste a părinților săi, de la tinerețea în Iran și călătoria prin Turcia până în Franța. El îl reîncarnează chiar pe tatăl său prin rolul lui Hibat și a reptat în nenumărate rânduri că producția sa “va inspira și alte persoane”.

Chiar dacă filmul traversează o poveste specifică, bazată pe evenimentele din viața părinților lui Kheiron, acesta portretizează un ideal universal: afecțiunea necondiționată față de familie și importanța de a trăi împreună, indiferent de situație.

Suprinzător, tot ce e prezentat în film este complet adevărat. Punctul forte este tocmai sinceritatea și autenticitatea. Filmul insuflă o dorință arzătoare de viață, jovialitate și mai presus de toate, dorința de a avea o familie unită, în orice circumstanțe. Și aspectul esențial: să nu-ți pierzi optimismul.

„Noi trei sau nimic“ are un scenariu imprevizibil, în care actrița Leila Bekhti face un rol de excepție ; nu este de mirare că filmul a fermecat publicul francez, având peste 600.000 de spectatori.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here