Alexia a lansat videoclipul melodiei „Toată lumea“

După ce s-a făcut remarcată datorită talentului său în cadrul Next Star, ocazie cu care a dobândit o mulţime de fani, Alexia revine în atenţia publicului cu primul ei single, “Toată lumea”.

AlexiaExplozivă, colorată, ieşită din comun şi plină de carismă, Alexia transpune în versurile piesei toată „nebunia” unei şcolărite non-conformiste care emană veselie.

Single-ul este însoţit de un videoclip ce pune în evidenţă calităţile de dansatoare ale tinerei artiste.

“Eu îmi descriu în versuri propria personalitate, cum îmi petrec fiecare zi alături de prietenii mei, cum mă port în societate şi cum sunt privită de către ceilalţi, care m-au denumit simplu Capsunica…oare de ce?! Cânt despre vârsta mea minunată în care grijile sunt legate doar de distracţia de a doua zi, de dans, de muzică, de cum să ieşim cât mai mult în evidenţă pentru a ne face îndrăgiţi şi a atrage privirile băieţilor. Ştiu, vor spune toţi că sunt prea mică şi că băieţii n-au ce caută în peisaj, dar amuzându-mă zic să nu uităm că mulţi dintre noi “am iubit” încă de la grădiniţă. Vă invit pe toţi, cu mic, cu mare să ascultaţi melodia, să dansaţi pe acordurile ei, pentru că ritmul vă va prinde cu siguranţă şi vă va face să o puneţi pe repeat”, a declarat Alexia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here