Kelly Clarkson a lansat albumul „Meaning of life“

Kelly Clarkson a lansat primul album din colaborarea cu Atlantic, „Meaning of Life”. Albumul este deja disponibil pe toate serviciile de streaming online şi în magazinele de muzică.

Meaning of life

Pentru a sărbători lansarea noului său album, artista va merge la mai multe emisiuni de mare audienţă din Statele Unite, acolo unde va cânta live mai multe dintre melodiile de pe album. Anul viitor, Kelly se va întoarce la The Voice, în calitate de jurat, începând cu luna februarie.

Recunoscută pentru calitatea reprezentaţiilor live, cântăreaţă îşi va promova albumul în cadrul unui turneu în Statele Unite, a cărui dată de început va fi anunţată în curând. Până atunci, fanii vor putea cumpăra albumul de pe site-urile de streaming şi direct de pe site-ul artistei, store.kellyclarkson.com. Ea va posta, de asemenea, alte informaţii pe kellyclarkson.com.

„MEANING OF LIFE” este deja printre cele mai apreciate lansări ale anului 2017, conţinând single-urile „Love So Soft”, „Move You” şi melodia care dă şi titlul albumului, „Meaning of Life”. „Meaning of Life” a fost însoţit de o reprezentaţie live filmată vara aceasta la War Memorial Auditorium din Nashville, parte a seriei Nashville Sessions susţinută de Kelly. Videoclipurile sunt disponibile pe canalul official de Youtube al artistei, alături de videoclipul regizat de Dave Meyers pentru piesa „Love So Soft”.

„The Meaning Of Life” este albumul pe care Kelly Clarkson a dorit să-l lucreze cu Atlantic Records, fiind o colecţie de pop senzual, inspirat de soul, care se integrează perfect în reţeta clasică a renumitului label. Pentru cel de-al optulea album de studio-şi ca urmare a hit-ului din 2015 „PIECE BY PIECE”- artista câştigatoare a premiului Grammy® a reunit o echipă legendară de compozitori şi producători de top pentru a colabora la debutul său la Atlantic, printre care se numără Jason Halbert, Jesse Shatkin şi Greg Kurstin, câştigători ai premiului Grammy®, precum şi Mick Schultz, The Monarch şi Nick Ruth, printre alţii. Ca şi cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, Clarkson a colaborat şi cu legendarii membri Earth Wind & Fire pentru una dintre piesele albumului-„Whole Lotta Woman”.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.