Alexy a lansat primul videoclip din carieră, pentru melodia „Nu pleca“

Single-ul de debut “Nu pleca” este o melodie pop înregistrată în studiourile Stone Music. Producţia poartă semnătura Daniel Antonescu (N-Tone), iar versurile au fost scrise de Adda Moldovan.

Alexy“Îmi doream foarte mult o piesă care să mă reprezinte. Sunt foarte fericită, oamenii cu care am lucrat au înţeles exact ce vroiam şi au compus o melodie care îmi vine ca şi o mănuşă. La început, multor cunoscuţi li se părea ciudat ca o persoană atât de veselă şi mereu fără griji poate să transmită atât de multe emoţii printr-o piesă cu mesaj trist. Asta a fost şi ideea. Vroiam să dărâm “zidul” dintre mine şi ascultătorii mei şi să le arăt şi părţi din viaţa mea în care am suferit sau am fost tristă”, a spus Alexy.

“Atât Daniel Antonescu cât şi Adda au avut răbdare să îmi asculte povestea, să mă înţeleagă şi aşa s-a născut piesa “Nu pleca”. Am colaborat minunat cu toată echipa şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru încrederea, bunăvoinţa, răbdarea şi profesionalismul de care au dat dovadă”, a completat artista.

Single-ul este însoţit de un videoclip regizat chiar de către producătorul piesei, N-Tone. Filmările au durat două zile şi au avut loc în două hale amenajate special pentru acest videoclip. De decor s-a ocupat o întreagă echipă, au fost pictate două aripi imense de înger, s-au adus fumigene colorate şi o maşină de făcut zăpadă pentru a crea un cadru în ton cu mesajul piesei.

Deşi se află la primul single, Alexy nu este străină de scena muzicală, ea are propriul band format din patru instrumentişti cu o vastă experienţă muzicală şi susţine numeroase concerte în ţară, sub titulatura Alexy & The Black Ravens.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here