FOTO Alina Eremia a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Când luminile se sting“

După succesul înregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube şi, mai mult decât atât, a fost pe primul loc în topul audiţiilor pe Deezer, pagina de internet numărul 1 pentru ascultarea de muzică la cerere, Alina Eremia a filmat un nou clip, pentru piesa “Când luminile se sting”.

Alina Eremia - Cand luminile se sting

Noul single al Alinei a fost compus şi produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat şi de cele mai recente două piese ale artistei. “Mesajul melodiei a fost frumos surprins prin momente coregrafice realizate de partenerul meu de dans de la emisiunea “Danseaza printre stele”, Iuri Ribac. Iubitul din clip şi cealaltă femeie sunt interpretaţi de Mircea Vlad şi Raluca Netca, doi dansatori foarte talentaţi, cu care m-am înţeles de minune. Scenariul videoclipului are în prim plan conflictul interior al iubitului, prins între două femei: cea pe care o iubeşte şi la care se întoarce acasă şi ispita, cea care îl împinge să înşele”, a spus artista.

Filmările au avut loc la Palatul Bragadiru, în regia lui Michael Adrian Mircea. “A fost prima colaborare cu Michael, a cărui viziune m-a captat din prima, reuşind să pună într-o lumina cât mai bună ceea ce transmite piesa. A gândit scenariul în jurul unei coregrafii, folosind valenţele mele în materie de dans în videoclip”, a explicat Alina.

Ţinutele artistei au fost concepute de Mădălina Dorobanţu (Pas de Tout), machiajul a fost realizat de Diana Ionescu, iar coafurile, de Max de la Jovsky Studio.

“Sper ca piesa şi videoclipul să ajungă la sufletele oamenilor şi să se regasesca în povestea de viaţă pe care am ales-o”, a încheiat Alina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here