luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRILa cererea publicului, Ştefan Bănică susţine, pe 14 decembrie 2014, un al...

La cererea publicului, Ştefan Bănică susţine, pe 14 decembrie 2014, un al treilea concert de Crăciun

De 13 ani, publicul din România intră în atmosfera Sărbătorilor de iarnă în păşi de rock’n’roll, cu multă emoţie şi bună dizpozitie, împreună cu unul dintre cei mai iubiţi şi respectaţi artişti români: Ştefan Bănică.

Stefan Banica

Ca în fiecare an, concertele de Crăciun Ştefan Bănică anunţate iniţial se dovedesc a fi insuficiente, ca număr, faţă de cererea mare care vine din partea publicului. Aşadar, şi în acest an, organizatorii concertelor Ştefan Bănică suplimentează numărul show-urilor şi adaugă încă un spectacol de Crăciun pe data de 14 decembrie.

Astfel, pe 12, 13 şi 14 decembrie, de la ora 19.30, Ştefan Bănică îşi aşteaptă fanii la Sala Palatului pentru a petrece împreună trei seri magice, de neuitat.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro. Info la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66

Activitatea artistică a lui Ştefan Bănică este neegalată de vreun alt artist român, acesta stabilind adevărate recorduri prin show-urile sale de Crăciun: peste 50 de concerte sold-out de-a lungul a 12 ani, însumând peste 255.000 de spectatori, 7 concerte susţinute consecutiv la Sala Palatului.

Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă o adevărată tradiţie de 13 ani încoace şi marchează, an de an, la Sala Palatului, în luna decembrie, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului. Artistul pregăteşte pentru 12, 13 & 14 decembrie una dintre cele mai complexe şi spectaculoase producţii muzicale din România, un show unic, cântece pe care publicul le aşteaptă de fiecare dată, dar şi piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitaţii surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi şi genuri muzicale.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.