Alina Eremia a lansat videoclipul piesei „Played you“

Îndrăgita cântăreaţă Alina Eremia lansează un nou videoclip plin de energie, pentru piesa “Played you”! Filmările, în regia lui Khaled, au durat peste 18 ore.

alina eremia videoclip played you

“Played you” este compusă de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, care a mai compus pentru LMFAO (‘Party Rock’), Corey Chorus, care a lucrat cu Rihanna sau Demi Lovatto şi Georgia Ku Overton, care a compus pentru Inna.

“Odată cu noul meu single, schimb puţin stilul muzical cu care v-am obişnuit. ‘Played you’ este o melodie cu un sound fresh, care te ridică la dans. În plus, are un mesaj în care se poate regăsi orice cuplu”, a explicat Alina.

Clipul prezintă momente coregrafice spectaculoase: “Mi-am dorit să punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, aşa că am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafică, foarte solicitantă de altfel, şi la o parte dintre membrii Anturaj, o gaşcă de dansatori foarte talentaţi care au pus în evidenţă mişcările de dans”, a spus artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here