Andreea D a lansat varianta în engleză a melodiei „Telegrama“

Andreea D, împreună cu Metropolitan Records şi Roton, a lansat o versiune în limba engleză a incitantului single „Telegrama“.

Andreea D Telegrama

După ce săptămâna trecută ne-a încântat cu lansarea remixurilor hitului Rompedon, acum a sosit timpul pentru o adaptare a piesei Telegrama, Andreea adresându-se astfel teritoriilor în limba engleză care au contribuit la milioanele de vizualizări ale “Rompedon”. Astfel, dacă limba spaniolă exprimă cel mai bine pasiunea arzătoare, liricitatea limbii engleze îi accentuează melancolia şi apăsarea pe care o resimte personajul Andreei în povestea de dragoste prezentată în videoclip.

A dispărut cumva farmecul trimiterii scrisorilor sau a telegramei? Andreea D a declarat: “I-aş trimite o telegramă oricărei persoane dragi mie. Sunt genul de om care îşi exprimă sentimentele mult mai bine în scris, aşa am făcut de când eram mică şi asta este felul meu de a le spune cât de mult înseamnă pentru mine.”

Varianta originală a piesei Telegrama se aude deja în America, Rusia şi Bulgaria, iar versiunea în limba engleză promite să cucerească noi teritorii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here