Alina Mocanu a lansat prima melodie din carieră, „Venus“

A cucerit publicul în cadrul show-ului „X Factor“ din anul 2017, iar acum Alina Mocanu lansează primul single din carieră. Piesa „Venus“ este însoțită de un videoclip cosmic, regizat de San, ce transpune în imagini o lume în care sentimentele prind viață.

ALINA_MOCANU_VENUS

Videoclipul melodiei „Venus“ este disponibil pe canalul de YouTube Cat Music și pe toate platformele digitale de streaming. Muzica și versurile sunt compuse de Theea Miculescu, iar piesa este produsă de Zagga și de Cătălin Tamazlicaru în studioul Nomad Music.

„«Venus» este despre o fată aflată într-o relație toxică. El comentează felul ei de a iubi, de a gândi… Ei îi vine mintea la cap și își dă seama că este Venus, că «prințul de mahala» nu o acceptă așa cum este, așa că îl părăsește. Mesajul piesei și mesajul meu pentru fete este că noi nu trebuie să ne schimbăm pentru a mulțumi pe cineva, ci trebuie să fim exact așa cum vrem, pentru că în fiecare dintre noi este o Venus“, a spus Alina Mocanu.

Artista a filmat peste 24 de ore pentru videoclip în București. „Clipul a fost experiența vieții mele. Nu mă așteptam să fie atâția oameni acolo pentru mine. M-au tratat toți foarte bine și mi-au suportat emoțiile și faptul că voiam să trag unele cadre singură, fără echipa de producție. A fost o oboseală plăcuta și le mulțumesc sincer tuturor oamenilor care mă ascultă și îi iubesc de nu mai pot“, a încheiat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here