Lidia Buble a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Sub apă“

Lidia Buble continuă seria de surprize pentru bublișorii ei și lansează „Sub apă“, cel mai nou single al ei. Cu un videoclip parcă desprins din filmele hollywoodiene, în regia lui Ionuț Trandafir (TrandaFilm), și un concept realizat de Răzvan Simion, cântăreața sparge orice tipar în materie de producții video.

lidia buble sub apa videoclip

Piesa a fost compusă și produsă de Epiq Records, echipă alături de care Lidia a lucrat și pentru hit-urile „Cămașa“ și „Sărut mâna, mamă“. Pentru filmările clipului, artista a avut nevoie de lecții de înot, pentru a putea înota cu ochii deschiși, dar și pentru a-și ține respirația fără a-și folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă, iar rolul surpriză i-a aparținut chiar iubitului artistei, Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani“.

„Sub apă“ precede albumul mult așteptat pe care Lidia Buble îl va lansa în toamna acestui an. „«Sub apă» este o melodie ce începe să închidă cercul pe care am început să-l desenez împreună cu echipa mea de la Epiq Records încă de anul trecut, de la «Cămașa». Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbește, într-o mare măsură, și despre mine, iar «Sub apă» este locul în care pot spune că îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toți cei ce ascultă piesa și au o relație de dragoste își caută momente și locuri unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta «Sub ap㻓, a spus Lidia Buble.

1 COMENTARIU

  1. o piesa evident copiata! dupa enigma! dar eu dupa fundalul melodiei! imi pot da seama si ca e copiata dupa o piesa eurovision! de anul acesta! vezi saara aalto monsters! originala nu este nici melodia! dar nici videoclipul! daca asta-i original! eu ma impusc sau ma omor! dar e la moda vad! piesele copiate! videoclipurile poate nu! dar piesele sunt copiate dupa altele!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here