Allexinno și Starchild au lansat piesa „Samira“

Allexinno şi Starchild luau cu asalt, în anul 2011, topurile din țară și străinătate, single-ul de debut “Senorita” devenind rapid un hit. Cei doi artiști s-au reunit acum, după o pauză de un an, și au lansat piesa “Samira”.

Allexinno si Starchild

“Senorita” a fost numărul unu în cele mai importante clasamente din România. De asemenea a avut un mare succes în țări precum: Bulgaria, unde a fost numărul unu în Top 100 Airplay Chart Bulgaria, Serbia, Albania, a fost licențiată în numeroase teritorii, incluzând Germania, Franța, Olanda și Belgia, și a fost nominalizată la categoria “Cea mai bună piesă românească din România in 2011”, la Balkan Music Awards, cel mai important festival care premiază muzica din Balcani.

După ce timp de un an au lucrat și colaborat cu alți artiști, Allexinno & Starchild s-au reîntors la proiectul lor de suflet și au început să lucreze împreună la mai multe piese. Prima piesă lansată este “Samira”, mai multe urmând sa fie ascultate de către fani în perioada următoare.

“Ne bucurăm că am luat decizia de a reuni proiectul încă de la începutul acestui an și suntem pregătiți să “zdruncinăm” ringul de dans și topurile în anii ce vor urma. Piesa “Samira” este o compoziție: muzică, text și orchestrație, Allexinno & Starchild. Numele “Samira” care ține și titlul piesei, vine din fascinanta lume arabă, iar povestea este una “de film” între doi tineri care nu cunosc limite când vine vorba de iubire”, au declarat cei doi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here