AMI a lansat videoclipul melodiei „Hola“

AMI, cunoscută pentru super hit-urile sale în limba spaniolă, revine cu o nouă piesă şi cu un nou sound. Cel mai recent single „Hola!” marchează o evoluţie din punct de vedere muzical şi o întoarcere la piesele prin intermediul cărora a cucerit publicul.

Ami - Hola

Dacă în ultima perioadă, artista a făcut furori cu piese în limba română: „Te Aştept Diseară”, „Mă Omoară”, „Deja Vu”, „3 Lucruri”, „Indiferenţa Ta”, a venit momentul pentru o piesa „muy caliente”, ale căror versuri au fost scrise integral de către AMI.

„Am lucrat foarte mult în studio şi avem pregătite piese foarte bune pe care abia aştept să le lansăm. Mi-am dorit să mă întorc la versurile în spaniolă, iar *Hola!* este o combinaţie de muzică latino cu trap, care o să vă cheme pe ringul de dans”, a declarat AMI.

Cel care a dat viaţă ritmurilor vibrante pentru ”Hola!” este Adi Colceru, producător muzical cu care AMI face echipa bună de ceva vreme, acesta fiind responsabil şi de super-hit-urile ”Playa En Costa Rica” sau ”Otra Vez”.

„Cu Adi lucrez de la prima mea piesă, ‘Trumpet Lights’ şi facem o echipă extrem de bună în studio, înţelege exact ce îmi place să cânt şi mă ajută foarte mult să mă descopăr ca artist„, a adăugat AMI.

Şi pentru că astfel de ritmuri fierbinţi aveau nevoie să prindă viaţă şi să ajungă la public şi cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat în echipă regizorul Bogdan Daragiu, acesta reuşind, printr-un clip de stare plin de culoare, să scoată în evidenţă faptul că AMI este o adevărată ”chica latina”!

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here