Mandinga şi Barbara Isasi au lansat videoclipul melodiei „Soy de Cuba“

Mandinga lansează “Soy de Cuba”, o piesă cu un sound surprinzător, însoţită de un videoclip hot, filmat pe străzile pline de culoare ale Cubei. Piesa este compusă de Barbara Isasi, Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Alexander Himely, Damian Salazar şi produs de Nomad Music.

Mandinga

“‘Soy de Cuba’ e o piesă foarte diferită faţă de ce am lansat până acum şi am pus cu toţii suflet în acest project. Îmi place foarte mult că piesa începe cu un mood de trap urban şi reuşeşte să se combine pe parcurs cu vibe-ul latino. Mulţumesc producătorilor de la Nomad Music, regizorului şi echipei lui şi mulţumesc Cat Music, care ne ajută să ajungem cât mai departe prin muzica noastră. Sperăm foarte mult să vă placă ce a ieşit. Chiar dacă vremea nu mai e atât de prietenoasă, noi va aducem căldură, cu un vibe fresh şi hot”, mărturiseşte Barbara Isasi.

Solista trupei a fost foarte încântată şi uimită în acelaşi timp de frumuseţile Cubei. “Pentru mine a fost şocant faptul că am mers în Cuba să filmăm. Deşi tatăl meu e cubanez, eu nu eram familiarizată cu locul”, adaugă aceasta. Filmările au durat 3 zile, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Volintiru.

“Soy de Cuba” este cea de-a patra piesă pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here