Ami a lansat videoclipul melodiei „Indiferenţa ta“

Ami ne-a cucerit cu stilul ei romantic şi sensibil, iar cel mai recent videoclip “Indiferenţa ta” este în direcţia aceasta şi trage un semnal de alarmă asupra societăţii moderne. Artista a lansat o piesă sensibilă, care transmite un mesaj puternic ce scoate în evidenţă Indiferenţa şi superficialitatea oamenilor, un subiect rar discutat.

Ami

“Trăim într-o lume nebună în care timpul nu ne mai ajunge, nu mai ştim să ne bucurăm, să privim, să iubim, să zâmbim mai mult şi să fim mai empatici, mai buni. Piesa asta vorbeşte despre Indiferenţa celor din jur, o piesă sensibilă, tristă, dar care surprinde realitatea din ziua de azi. Fiecare e preocupat şi focusat pe sine dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am ştii să ascultăm mai atent, să înţelegem mai profund suferinţa oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt la baza suferinţei stă chiar Indiferenţa mea, a lui, a ta!”, a declarat Ami.

“Indiferenţa ta” este o piesă cu un mesaj versatil care atinge, prin mesajul ei, multe categorii de oameni. Tema adusă în discuţie, una tabu, este despre transformările şi goana cotidiană. Artista atrage atenţia asupra felului în care relaţionam cu oamenii din jurul nostru şi felul în care ne raportăm la ei.

Ami a colaborat pentru acest single cu unul dintre cele mai noi studiouri de producţie: “Piesa este produsă de Adi Colceru, producătorul meu, împreună cu Alex Pelin. De curând formăm o echipă care se cheamă EpiQ!”

Artista a ales pentru videoclipul piesei “Indiferenţa ta” să îşi expună partea sensibilă şi eleganţa, ce simbolizează latura ei interioară, iar videoclipul, realizat în regia lui Mokhtar Khaled, transmite lipsa de empatie şi egoismul de care oamenii dau dovadă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here