Amna şi Edward Sanda au lansat videoclipul melodiei „Milioanele de suflete“

După ce a colaborat cu Dorian Popa pentru „Banii“, Amna lansează „Milioanele de suflete“, piesă interpretată alături de Edward Sanda.

Compusă de cei doi artişti în studiourile Famous Production şi lansată alături de Cat Music, „Milioanele de suflete“ este o poveste visătoare de dragoste, cu un mesaj optimist ce se îmbină cu imaginile fresh, filmate la malul mării, în regia lui Silviu Mîndroc.

„Mi-am dorit mult să colaborez cu Edward pentru că e un artist talentat, cu foarte mult potenţial, iar lucrurile s-au legat foarte frumos şi natural în studio, când am început să lucrăm la single. «Milioanele de suflete» este o piesă fresh, de vară, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre. La filmări, m-am simţit exact ca în concediu, nici nu putea să-mi stea mintea la clip, pentru că eram la mare şi simţeam toată euforia. Eram cu capul în nori, cu gândul la valurile mării, nisipul fin şi soarele care ardea“, a spus Amna.

„Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu Amna. Este o artistă talentată şi cred că piesa pe care am compus-o împreună va ajunge la sufletele oamenilor“, a încheiat Edward Sanda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here