Jo apare alături de iubitul ei în videoclipul piesei „Răpitor“

Jo şi-a surprins fanii cu lansarea celui mai nou single, „Răpitor“, care a fost făcut public într-o zi de weekend. Piesa şi videoclipul au fost pregătite în cel mai mare secret, iar personajul masculin din videoclip este interpretat de Juno, iubitul artistei.

Cunoscută în industria muzicală românească pentru piesele frumoase pe care le lanseaza, Jo nu se dezice de această reţetă a succesului şi o pune din nou în practică în piesa „Răpitor“

Deşi nu este un secret pentru fanii lor că au o relaţie, Jo şi Juno nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Cei doi au o relaţie de aproape doi ani şi lucrează, evoluează şi călătoresc împreună. Juno a lucrat împreună cu Smiley la versurile piesei, aşa că pentru el a fost foarte uşor să intre în rolul băiatului toxic din relaţie.

„Piesa ‘Răpitor’ descrie o relaţie toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleaşi decizii, pentru că fără persoana iubită dorul te răpeşte. Am decis să filmez clipul cu Juno, pentru că, încă de când scriam piesa, ne-am inspirat din viaţa reală şi ne-am regăsit în versuri“, a spus Jo.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here