Amna şi Robert Toma au lansat videoclipul melodiei „La capătul lumii“

Amna şi Robert Toma fac parte din echipa romanticilor incurabili care trăiesc şi cântă despre dragoste într-un fel unic. După hit-ul „În oglindă“, care a ocupat timp de câteva luni primele locuri în topurile de la radio, cei doi artişti lansează piesa „La capătul lumii“.

amna robert toma la capatul lumii videoclip

Piesa „La capătul lumii“ vorbeşte despre o poveste de dragoste încheiată, dar o singură privire între cei doi le spulberă prezentul şi îi izolează în trăirile şi amintirile din trecut. Piesa este compusă şi produsă în studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein şi Amna.

„Piesa ‘La capătul lumii’ s-a născut din colaborarea extraordinară şi chimia pe care o am cu Robert. La un an după ‘În oglindă’, după nenumărate ore petrecute ca echipă în studio alături de el, am decis să lansăm această melodie, iar pentru viitor pregătim multe alte surprize“, a spus Amna.

„Între mine şi Amna există o relaţie foarte frumoasă, atât de prietenie, cât şi pe plan muzical. Lucrăm împreună de câţiva ani şi facem super echipă, iar ‘La capătul lumii’ este a doua melodie pe care o lansăm împreună, lucru care mă bucură foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care, deşi s-a încheiat, continuă prin regrete şi amintiri“, a spus Robert Toma.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here