Sore şi Feli au lansat videoclipul melodiei „Ce mai vrei“

Sore şi Feli fac echipă pentru o piesă girl-power cu un vibe urban-flirty, intitulată „Ce mai vrei?“. Single-ul este compus ]n studiourile HaHaHa Production, de Şerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Siakas Evangelos şi Alexandru Stancu. Videoclipul a fost regizat de Khaled Mokhtar.

sore feli ce mai vrei videoclip

„Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinţă venită şi susţinută de fani, ci o dorinţă a noastră de a transmite un mesaj în care se vor regăsi multe persoane. Cu toţii trăim la un moment dat poveşti de dragoste în care tot dăm şanse, în speranţa că ne împlineşte o nevoie de moment, dar nu e aşa. Trebuie să avem curaj să spunem stop-joc şi să ne vedem de viaţă cu zâmbet pe chip şi veselie în suflet“, a spus Sore.

„Mi-am dat seama că eu şi Sore avem o chimie foarte faină în studio, drept pentru care am scris câteva piese împreună. Mă bucur foarte tare că Smiley a avut ideea colaborării, unde eu am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură, colaborarea pe o piesă super faină şi pentru prima dată pe o piesă nu cant, ci dau rap“, a adăugat Feli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here