Ana Munteanu, câștigătoarea „Vocea României“ 2017, a lansat melodia „Măşti“

Ana Munteanu este primul câştigător de la Vocea României care lansează, alături de Universal Music România, primul ei single, la scurt timp după finala concursului.

Ana MunteanuL-a cucerit pe Smiley încă de la ‘blind-uri’, când a interpretat perfect piesa “Bensonhurst blues”. Încă pe atunci, Ana Munteanu, cel de-al 7-lea câştigător al Vocea României, avea să fie cea mai votată concurentă din echipa antrenorului ei, la fiecare ediţie.

Vineri, 15 decembrie, Ana Munteanu a fost votată într-un număr foarte mare de către telespectatori şi a devenit câştigătoarea Vocea României 2017. O seară plină de emoţii pentru tânăra artistă, finala Vocea României a însemnat de la Ana Munteanu trei momente live, sensibile, dar foarte powerful: piesa “De unde vii la ora asta?”, alături de Smiley, piesa “The Prayer” (Andrea Bocelli & Celine Dion), într-un duet cu Marcel Pavel şi o variantă inedită a celebrei piese “La Boheme”, de la Charles Aznavour.

Între timp, talentata şi muncitoarea Ana nu a stat degeaba şi a intrat în studioul Hahaha Production, unde a lucrat alături de echipa de producători de acolo, la prima ei piesă – Măşti. Single-ul de debut este compus de către Roland Kiss, Şerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu şi Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here