Ana Munteanu, câștigătoarea „Vocea României“ 2017, a lansat melodia „Măşti“

Ana Munteanu este primul câştigător de la Vocea României care lansează, alături de Universal Music România, primul ei single, la scurt timp după finala concursului.

Ana MunteanuL-a cucerit pe Smiley încă de la ‘blind-uri’, când a interpretat perfect piesa “Bensonhurst blues”. Încă pe atunci, Ana Munteanu, cel de-al 7-lea câştigător al Vocea României, avea să fie cea mai votată concurentă din echipa antrenorului ei, la fiecare ediţie.

Vineri, 15 decembrie, Ana Munteanu a fost votată într-un număr foarte mare de către telespectatori şi a devenit câştigătoarea Vocea României 2017. O seară plină de emoţii pentru tânăra artistă, finala Vocea României a însemnat de la Ana Munteanu trei momente live, sensibile, dar foarte powerful: piesa “De unde vii la ora asta?”, alături de Smiley, piesa “The Prayer” (Andrea Bocelli & Celine Dion), într-un duet cu Marcel Pavel şi o variantă inedită a celebrei piese “La Boheme”, de la Charles Aznavour.

Între timp, talentata şi muncitoarea Ana nu a stat degeaba şi a intrat în studioul Hahaha Production, unde a lucrat alături de echipa de producători de acolo, la prima ei piesă – Măşti. Single-ul de debut este compus de către Roland Kiss, Şerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu şi Smiley.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here