Jukebox și Bella Santiago au lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Auzi cum bate“

Jukebox și Bella Santiago lansează single-ul și videoclipul „Auzi cum bate“, cu un mesaj emoțional puternic. Versurile și imaginile subliniază granița dintre două lumi paralele, dintre vis și realitate, dintre sentimente și rațiune.

jukebox bella santiago auzi cum bate video

Muzica și versurile sunt compuse de Bogdan Marinescu, Alexandru Luft și Cristina Dobrescu, iar de producția piesei s-a ocupat Luft Records. Videoclipul, regizat de Dan Petcan, a fost filmat la Cheile Dobrogei, în această toamnă.

„Eu simt o piesă puternică, greu de ținut în frâu. O melodie rock deghizată în pop. «Auzi cum bate» are un refren care, oricât de mult te-ai strădui să-l îndulcești, îți iese din piept ca un strigăt. Asta am trăit la preselecția Eurovision, când am cântat prima oară piesa live pe o scenă. Trăim vremuri în care oamenii vorbesc, dar nu se aud. Trăiesc în lumi paralele care comunică prin câte o fereastră minusculă. Mi se pare că este exact povestea zilelor noastre, atât în familii, cât și în societate. Poate dacă ne oprim o clipă din dialogul surzilor, vom auzi inimile cum bat la unison”, a spus Alex Vasilache de la Jukebox.

„Prima dată când am ascultat versurile, mi-au rămas întipărite în minte și în suflet, pentru că mă regăsesc foarte mult în poveste, iar atunci când am filmat, total a venit natural. Cand am văzut cum arată videoclipul, am fost uimită și nu mi-a venit să cred că sunt eu acolo”, a adăugat Bella Santiago.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here