Jeremy Ragsdale, câștigătorul „X Factor“ 2017, a lansat melodia „I used to love you“

Jeremy Ragsdale, câștigătorul „X Factor“ Romania 2017, a lansat alături de Cat Music, imediat după finala celebrului concurs de la Antena 1, primul său single, „I used to love you“.

JEREMY_RAGSDALE_I Used To Love You

„Vă mulțumesc din suflet că m-ați susținut în tot acest timp și ați avut încredere în mine. Pur și simplu nu am cuvinte. Inima mea este colorată în roșu, galben și albastru”, a spus Jeremy Ragsdale după ce a aflat că este marele câștigător al show-ului „X Factor“.

Artistul american studiază muzica de la vârsta de 7 ani și este profesor de canto în SUA. S-a îndrăgostit de România la începutul primăverii anului 2017, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită în țara noastră. Între timp, Jeremy a intrat în studio și a compus împreună cu Silviu Mîndroc prima lui piesă, „I used to love you“.

„Ziua în care l-am cunoscut pe Jeremy Ragsdale va rămâne în memoria mea, pentru că m-a uimit cu talentul lui și pentru că a fost primul artist cu care am scris o piesă în mai puțin de o oră. Da, vorbesc despre «I used to love you», pe care am scris-o împreună într-un timp record, fiindcă avem o conexiune muzicală incredibilă. Jeremy este o inspirație pe care rar o întâlnești și sunt extrem de fericit că primul lui contact cu un studio din România a fost cel în care eu compun și produc muzică“, a spus Silviu Mindroc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here