Anda Adam a prezentat teaser-ul pentru videoclipul piesei „Dacă ar fi“

Anda Adam revine în atenţia publicului cu o nouă lansare, care are loc la aproximativ opt luni de zile de la ultima lansare a artistei, piesa şi videoclipul „Amo“.

Anda Adam Daca ar fi

Artista a prezentat astăzi teaser-ul pentru videoclipul piesei „Dacă ar fi“, care este o noua colaborare a solistei cu echipa HaHaHa Production.

Adrenalină, suspans, suport pentru echipa de sportivi, o cursă infernală de motociclete şi începutul unei poveşti de dragoste trăite chiar de artistă sunt elementele care fac din noul clip al solistei o producţie memorabilă.

Pentru „Dacă ar fi“, Anda Adam a filmat alături de buna ei prietenă Roxana Vancea, dar şi alături de echipa de fotbal american a României, cadrele fiind realizate pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

„Am filmat zece ore încontinuu, în timpul zilei pe stadion şi noaptea pe motocliclete, alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final şi abia aştept să lansăm varianta completă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect şi domnului Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmările de pe stadion“, a spus Anda Adam.

Cântăreaţa va lansa piesa „Dacă ar fi“ pe scena Media Music Awards, eveniment care are loc la Sibiu, pe 19 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here