„X Factor“ revine din 22 septembrie, de la 20:30, la Antena 1

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor“ revine la Antena 1 din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul „Muzică și suflet“.

Razvan si Dani x factor

Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privința calificărilor concurenților în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu, însã, ca în fiecare an, dezicia finalã va aparţine telespecatorilor. Ca noutate, a fost coborâtă limita de vârstă la înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 – 25 ani.

La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Printre concurenţii care şi-au înfruntat emoţiile şi au venit sã demonstreze cã au factorul X în faţa celor trei juraţi s-au numãrat doi nigerian, un italian, o cubanezã, un columbian şi un chinez.

„X Factor de anul acesta e mai divers ca oricând, dovada cã limita de vârstã a concurenţilor a coborât la 14 ani. Am întâlnit concurenţi din Nigeria, Italia, Cuba, Columbia, ba chiar şi China, oameni pasionaţi, care simt muzica şi care meritã un loc în showbiz. Iar ca informaţie de culise, vã mai spun cã am remarcat mulţi bãieţi drãguţi, sexy şi foarte talentaţi“, a spus Delia, care e sigurã cã anul acesta trofeul „X Factor“ va ajunge în echipa ei.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here