Ana, soţia lui Alex Velea, se teme că a fost blestemată

Ana, soţia cântăreţului Alex Velea, trece de câteva luni prin cea mai neagră perioadă a vieţii ei, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora artistul o înşală cu Antonia.

ana alex velea sotie

Chiar dacă nici Velea şi nici Antonia nu au recunoscut public că ar avea o relaţie, cei doi s-au afişat foarte des împreună, la concerte sau la evenimente mondene. Potrivit apropiaţilor familiei Velea, din această cauză Ana a decis să fie mai aproape de Dumnezeu.

Soţia cântăreţului a fost văzută la sfârşitul săptămânii trecute la Biserica Zlătari, acolo unde se află moaştele Sfântului Ciprian şi unde se spune că se pot dezlega blesteme.

„Cu siguranţă a fost îndrumată către acest loc pentru a-şi găsi liniştea sufletească sau poate chiar pentru a se ruga ca Velea să se întoarcă la ea. Biserica este vestită în oraş ca fiind un loc de pelerinaj pentru cei care cred că sunt blestemaţi. Aici se fac slujbe pentru izbăvirea de vrăji“, a spus, pentru Ziarul „Ring“, o persoană care a asistat la slujba la care a fost şi Ana Velea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here