Andeeno Damassy a lansat, alături de Jimmy Dub, videoclipul melodiei „Dime tu“

După succesul înregistrat cu „Ese Amor”, care numără mai bine de 11 milioane de vizualizări pe YouTube, Andeeno Damassy şi Jimmy Dub revin cu o nouă senzaţie muzicală, o piesă plină de pasiune şi senzualitate care ne dezlănţuie spiritul latino. „Dime Tu” promite să învăluie cluburile în mişcări savuroase de dans şi să ne aducă mai aproape vara mult aşteptată.

Jimmy Dub

„Inspiraţia ne-a venit pe moment, în timp ce ne-am apucat să lucrăm în studio o serie de idei, am compus ceea ce am simţit şi ne-am dorit, evident alături de o sticlă de ceva gustos”, a declarat, râzând, Andeeno. Jimmy Dub a adăugat: „Dime Tu este continuarea piesei Ese Amor. Lucrăm la această piesă din vară şi suntem foarte mulţumiţi de rezultatul final”.

Regia videoclipului îi aparţine lui Lucian Bărbulescu, un colaborator de lungă durată al celor doi, regizând şi clipul precedentului single, „Ese Amor”. Filmările au durat aproximativ două zile, într-o atmosferă „naturală”, aşa cum a descris-o Andeeno Damassy. „Suntem mulţumiţi de ceea ce a ieşit”, a concluzionat DJ-ul.

„Dime Tu” ar fi alegerea perfectă pentru coloana sonoră a unui film de dragoste, iar artiştii au făcut şi câteva sugestii. „Un film frumos de dragoste care îmi vine în minte acum este Tres Metros Sobre el Cielo. Poate va apărea şi partea a treia, cândva”, a mărturisit Andeeno Damassy. „Cu siguranţă ar fi un film de dragoste plin de pasiune, cu o poveste de iubire cu năbădăi. Cred că aş opta pentru The Notebook”, a completat Jimmy Dub.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here