Andi a lansat videoclipul melodiei „Luni“

Andi, artistul, producătorul şi compozitorul de la studio-ul DeMoga, se poate mândri cu creaţii ce trezesc emoţii şi transmit energie ascultătorilor, astfel că piesele sale au un sentiment familiar, iar cea mai recentă lansare promite să respecte aceeaşi direcţie.

AndiTânărul are o frumoasă poveste de dragoste cu muzică, încă din copilărie fiind încurajat de familie şi prieteni să îşi dezvolte talentul. Andi s-a alăturat echipei de la DeMoga Music, unde s-a făcut responsabil de numeroase hit-uri şi colaborări cu artişti de renume din România, iar propriile sale piese, lansate alături de Roton Music au atins sufletul publicului.

Prin intermediul versurilor, Andi declară: “Ziua perfectă de luni e aceea când realizez că iubesc, fac muzică şi simt, iar atunci când faci ce-ţi place şi te trezeşti entuziasmat, fiecare zi a săptămânii se transformă în una perfectă!”

“Luni” vorbeşte de o poveste de dragoste în care zilele se succed într-un fel aparte, speranţa unei reimpacari fiind motorul care pune în mişcare succesiunea săptămânilor şi a lunilor.

“Pentru mine fiecare zi e weekend pentru că simt că fac exact ceea ce îi place. De multe ori mi se întâmplă să îmi petrec aşa de mult timpul în studio încât nu mai ştiu ce zi e. Dar ştiu sigur că într-o noapte de luni, inspirat din viaţa reală am scris piesa”, continuă artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here