Horia Brenciu va prezenta „Uniplay Show“ la Antena1

În ziua de Crăciun, începând cu ora 20.00, Antena 1 difuzează prima ediție a Uniplay Show, un show săptămanal, difuzat în fiecare duminică, care îl va avea amfitrion pe nimeni altul decât Horia Brenciu.

Horia Brenciu

Un spectacol de entertainment complet, interactiv, muzică live, invitați, jocuri, premii în bani, toate într-un décor modern și sofisticat, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite telespectatorilor Antena 1.

“De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie că e vorba de muzică, de jocuri, de distracție, UNIPLAY SHOW își propune să facă mulți români fericiți! Dincolo de vedetele invitate în spectacol, voi beneficia de cea mai nebună gașcă de muzicieni: orchestra mea! Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmplă de fiecare dată când încep un proiect. La asta se adaugă și emoțiile din prima seară de Crăciun, atunci când vom debuta pe sticlă. Timp de 2 ore vrea zâmbete, strigăte și aplauze! Sper că nu-i cer prea mult lui Moș Crăciun. Doar am fost cuminte”, a declarant Horia Brenciu.

Uniplay Show vine cu un format și un concept nou, în care distracția este cuvântul de bază. Fie că vorbim de Lip Synk Battle, concurs de replici celebre, karaoke pentru afoni, quizz-uri cu intrebări amuzante sau show-uri de impovizatie, noua emisiune de la Antena 1 le va avea pe toate. Horia Brenciu alături de numeroasa sa orchestră sunt pregătiti să impartă premii și să aducă o explozie de energie și bună-dispoziție în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena1.

Uniplay Bingo TV este jocul de noroc de tip Bingo transmis prin intermediul rețelelor de televiziune. Pentru a putea participa la Uniplay Bingo TV, care va fi integrat în emisiunea Uniplay Show, este necesară achiziționarea biletelor de joc de la unul din punctele de vânzare Uniplay. Începând cu miercuri, 14.12.2016, Uniplay va pune biletele în vânzare în centrele comerciale la standurile destinate special acestui joc, dar și în mediul online, pe uniplay.ro. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1,500,000 de euro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here