Andra a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Iubirea schimbă tot“

Andra a postat pe canalul personal de YouTube, Andra Records, un nou videoclip, realizat pentru piesa „Iubirea schimbă tot“, creată în studiourile HaHaHa Production.

andra videoclip iubirea schimba totMelodia a fost compusă de Constantin Bodea, Elena Moroşanu, Diana Moraru şi Şerban Cazan, iar versurile au fost scrise de Elena Moroşanu, Diana Moraru şi Dorian Micu.

„Smiley e cel care m-a sunat şi mi-a spus că au o piesă pe care o văd interpretată de mine şi că şi-ar dori mult să accept proiectul. E o melodie cu un mesaj special şi puternic, în care eu cred că fiecare se poate regăsi într-un fel sau altul. Îmi plac mult versurile, sunt sensibile şi spun o poveste frumoasă, de suflet. Eu chiar cred că iubirea schimbă tot, schimbă suflete, vieţi… Cred că iubirea vindecă răni şi împlineşte oameni“, a mai spus artista.

Videoclipul „Iubirea schimbă tot“ s-a filmat la Buftea şi a fost regizat de Alex Ceauşu. E o poveste despre iubire care are un final oarecum neaşteptat, iar un detaliu simpatic e că actorii principali, Aurelius şi Elena, sunt iubiţi şi în viaţa de zi cu zi. Filmările au durat 24 de ore şi s-au făcut la zero grade Celsius.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here