Trupa Jukebox a lansat un lyric video al piesei „Come on everybody“

Trupa Jukebox a lansat un lyric video pentru piesa cu care vor intra în semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, ce va avea loc pe 4 martie în Sala Sporturilor din Baia Mare.

jukebox come on everybody

O poveste muzicală, cu un mesaj optimist: “Come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!”, inspirată din spiritul şi cultura populară din România, dar care păstrează stilul trupei, influenţele rock, piesa “Come On Everybody” este compusă de către membrii trupei.

“Mesajul nostru e puţin despre dragoste, puţin de ‘haz de necaz’, puţin serios, puţin amuzant. E un mesaj neaoş, vesel, cu energie, cu superstiţii, cu idilă şi prejudecăţile derivate. Haideţi să lăsăm grijile, să ne bucurăm de ceea ce avem, să gândim pozitiv, să ne distrăm, să fim buni unii cu alţii, să ne iubim mai mult ţara şi oamenii frumoşi care o alcătuiesc, să dansăm şi când ne-o fi mai rău să ne fie ca acum! 🙂 A fost o întâmplare, o coincidenţă că versurile noastre să se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor şi umor. Cântăm genul acesta de piese în concertele noastre live de peste 10 ani”, declară Jukebox.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here