Andra a lansat videoclipul melodiei „Atâta timp cât mă iubeşti“

La început de decembrie, Andra prezintă un nou videoclip, realizat pentru melodia „Atâta timp cât mă iubeşti“, piesă interpretată alături de Marius Moga şi lansată în urmă cu aproape o lună de zile.

Andra videoclip atata timp cat ma iubesti

Clipul, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locaţii: într-o casă din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie şi, în final, la clubul Fabrica.

Povestea videoclipului este văzută prin ochii iubitului şi surprinde momente dintr-o zi specială, ziua de naştere a Andrei. „Mi-am dorit ca acest videoclip să fie mai personal, să fiu mai aproape de fani şi aceştia să vadă şi o altă parte a mea“, a explicat Andra.

Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea clipului se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Corina, Pepe şi Robert Reamzy. „Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede! În plus, petrecerea de la final, cu prietenii şi colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune“, a mai spus Andra.

Andra a purtat în clip trei ţinute marca Dana Budeanu, coafura artistei a fost realizată de Sorin Stratulat, iar de make up a fost responsabil Alexandru Abagiu.

Melodia „Atâta timp cât mă iubeşti“ este una de dragoste, iar mesajul este simplu şi optimist: cât timp există iubire, totul este posibil! Muzica este semnată de Marius Moga şi de Fely Donose, fostă participantă la „Vocea României“, iar versurile au fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea (What’s Up) şi Gabriel Mihai Istrate (Shift).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here