duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRI„X Factor“: Cine sunt concurenţii care s-au calificat în semifinale

„X Factor“: Cine sunt concurenţii care s-au calificat în semifinale

Delia, Cheloo şi Dan Bittman au trebuit să aleagă duminică, 8 decembrie, în cea de-a treia gală live „X Factor“, cu ce concurenţi vor merge mai departe în semifinale.

Gala 1_x factor live

Din echipa Deliei, pe scenă au urcat Florin Ristei, Alex Maţaev şi Oana Muntean, iar preferatul publicului a fost Alex Maţaev, în timp ce Florin Ristei şi Oana Muntean au intrat la duel. Dintre cei doi, Delia a ales să meargă mai departe cu Florin, astfel că din echipa artistei au ajuns în semifinale Alex Maţaev şi Florin Ristei.

Următorii concurenţi care au urcat pe scenă au fost cei din echipa lui Cheloo. Trupele Bruiaj, Double X și November s-au bătut pentru un loc în semifinale, iar cei care au mers mai departe au fost Double X (aleşi de CHeloo) şi November (votaţi de public).

Concurenţii lui Dan Bittman au urcat ultimii pe scenă, însă au fost şi ei la înălţime. Din echipa solistului de la Holograf au mers în semifinale Mădălina Lefter şi Bogdan Bratiş, în timpce Florena Ţicu Şandru a părăsit competiţia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.