Andra a lansat videoclipul melodiei „La refren“

Andra lansează videoclipul noului ei single, „La refren“, piesă ce se regăseşte pe albumul „Iubirea schimbă tot“. De pe acest album, artista a lansat deja patru single-uri, ce însumează, până în prezent, peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Andra La Refren Videoclip

O coproducție MediaPro Music şi Andra Records, single-ul „La refren“ este compus de Marius Moga, Adrian Klein şi Vlad Vedeș și beneficiază de versuri scrise de Marius Moga.

Regizat de San, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporție ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul artistei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoită chiar să danseze pe o suprafață transparentă suspendată la aproape 3 metri înălțime, iar camera a surprins de dedesubt mișcările ei.

„’La refren’ este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulți se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit și prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa și clipul. Mi-am dorit să fac ceva special pentru ei“, a spus Andra.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here